WallVisions Stina Nilimaa Wickström utses till en av Sveriges mest inflytelserika inom design och arkitektur
2016-02-09 10:49

Stina Nilimaa Wickström är design-, marknads, och produktledningschef hos tapetföretaget WallVision. WallVision är nordisk marknadsledare med de fyra tapetvarumärkena Boråstapeter, Eco Wallpaper, Mr Perswall och Cole & Son. I dagarna kammade Stina Nilimaa Wickström hem 30e platsen på tidskriften Rums 100-lista över Sveriges mäktigaste och mest inflytande gällande design och arkitektur. 

- Det gläder mig att kvala in bland dessa tunga namn inom design och arkitektur. Jag ser det som ett gott betyg på det hårda arbete vi har gjort här, för att synliggöra den fantastiska designkompetens som ryms i våra fyra olika designteam! Vi fortsätter oavbrutet arbetet med att sätta samtidens och framtidens inredningstrender, säger Stina Nilimaa Wickström.

Stina Nilimaa Wickström började på WallVision under hösten 2014 och har på drygt ett år byggt både ett starkt designteam och ett marknadsföringsteam. Stina Nilimaa Wickström är även ordförande för Svensk Form och har tidigare arbetat för bland andra Volvo, Husqvarna och Electrolux.

Motivering
”För ett par år sedan lämnade hon Volvo för att ta sig an tapetjätten Wallvision, där Borås Tapeter, Cole & Son, Eco och Mr Perswall ingår. Har vi Stina att tacka för tapetens återtåg in i magasins- och bloggvärlden?”

KontaktStina Nilimaa Wickström, telefon: 0700 886 610, email: stina.nilimaa.wickstrom@wallvision.se
Claudia Nilsson, telefon: 0707 876 800, email: claudia.nilsson@wallvision.se

WallVision
WallVisions verksamhet härrör från 1905 i Borås där koncernen fortsatt har sitt huvudkontor och dit även merparten av WallVisions produktionskapacitet är konsoliderad. Några av Nordens mest kända och mest sålda tapetvarumärken som utvecklas av WallVision koncernen är: Boråstapeter, Eco Wallpaper, Cole & Son och Mr Perswall. WallVision är marknadsledande på den nordiska marknaden men koncernen är även närvarande i ytterligare cirka 70 länder.

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Engblad & Co

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument