Ny svartvit tapetkollektion från Eco Wallpaper sätter färg på personligheten
2015-09-01 08:00

Black & White är en bred, skandinaviskt modern kollektion speciellt framtagen för att skapa inspirerande kontraster i inredningen. I kollektionen finns dessutom två art déco- inspirerade mönster i ny tappning signerade grafiska designern Therese Sennerholt som gör ett unikt gästspel.

I kollektionen återfinns hela skalan av nyanserna mellan djupaste svart och vitaste vitt i allt från moderna trädmönster och grafisk nostalgi till graffititolkningar.

– Det händer mycket spännande i mötet mellan ytterligheter, förklarar ansvarig designer Ingela Wingborg. Black & White är en perfekt bas att utgå från när du vill lyfta fram ditt personliga uttryck hemma med en ombonad helhetskänsla.

Black & White finns ute i butik från den 23 september 2015. Den kostar 339 kr/rulle och innehåller 35 tapeter plus fyra digitala.

För ytterligare information eller prover av tapeter till fotografering är du välkommen att kontakta: Josefin Larsson, josefin.larsson@wallvision.se.

FAKTA ECO WALLPAPER

Eco Wallpaper är ett svenskt varumärke med ett ungt och trendmedvetet uttryck. Med koll på vad som ligger i luften satsar vi på design som attraherar både brett och smalt på svenska och internationella marknaden. Varje år lanseras 5 kollektioner som designas och produceras i Borås och som säljs över nästan hela världen.

Eco Wallpaper ingår i WallVision koncernen tillsammans med varumärkena Boråstapeter, Mr Perswall och Cole & Son. För mer information besök www.eco.se.

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Inhousechef Engblad & Co

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument