Naturliga väggar skapar känsla i rummet - Eco Wallpaper lanserar tapetkollektionen Beyond Colour
2016-04-06 08:00

Sand, trä, sten, papper och lera är några av de naturliga ytor och strukturer som återfinns i tapetkollektionen Beyond Colour. "Att ta in de naturliga tonerna i hemmen är en trend som håller i sig och med tapet får man inte bara färgerna utan även strukturen och materialen som ger en djupare och mer ombonad känsla", berättar Madeleine Sidemo, designansvarig för Eco Wallpaper.

Naturen ger oss trygghet och värme. Det är inte konstigt att vi trivs i toner som vi hämtar från skogen, klipporna, havet och ängen.
- Beyond Colour är en samlingskollektion med präglade och tydliga finstämda ytor med mycket materialkänsla som ger ett djup i rummet och en varm känsla, berättar Madeleine Sidemo.

I kollektionen ingår 14 mönster. Sense of wood är mönstret som verkligen tar in skogen till våra vardagsrum och skapar en tredimensionell känsla med ruffiga långa träplank. Det finns i två olika färgställningar. Ett med ljusare trä och ett med en mer gråaktig yta. Ett annat av mönstren heter Clay och finns i sju olika skimrande ytor som liknar lera och består av flera lager och toner beroende på vinkel och ljus. Ett tredje mönster heter Wrinkle poetry och är ett lekfullt mönster med känslan av tunt ljust papper som krusat sig och skapat vågor på väggarna.

Beyond Colour består av 14 mönster i flera olika färgställningar. Totalt 36 artiklar och finns i butik från och med 4 maj och kostar mellan 339 och 469 kr per rulle.

Högupplösta bilder och pressmaterial finns att ladda ner från bildbanken som du hittar via www.eco.se. Användarnamn: ecobtpress och lösenord: ecobtpress.

För ytterligare information, kontakta
Claudia Nilsson, telefon: +46 70 787 6800, e-post claudia.nilsson@wallvision.se

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Engblad & Co

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument