NATURLIG DYNAMIK – NY KOLLEKTION AV ECO WALLPAPER
2015-10-05 08:00

Inspirationen är hämtad från forna tiders hantverk och mästarnas tålmodiga konstfilosofi. Kollektionen har skapats för den som söker efter såväl mening som rofylld vila i vardagen. Eco Simplicity är en ny tapetkollektion vars innersta väsen vilar på den perfekta kombinationen av här, nu och då.

Kollektionen har hämtat sin inspiration från Fjärran Österns rena och enkla former. Dessa traditionellt estetiska uttryck har sedan gifts ihop med klassiska influenser från de brittiska öarnas antikviteter, och från denna grund har tio mönster vuxit fram. Mönster som trots sin historiska grund, även förmedlar en subtil känsla av skandinavisk stil. Mönstrens karaktär är oemotståndligt fulländad med en kraftigt jordig och naturligt dynamisk färgpalett. Eco Simplicitys inbjudande toner, avslappnande känsla och rena, enkla stil skapar en härligt huslig men fortfarande imponerande subtil fond perfekt anpassad för moderna inredningar.

– Vi ville att Eco Simplicity skulle återspegla värderingar från äldre tider. Tider då det perfekta hantverket och hantverkskunnandet var högt värderat och oerhörd möda och omsorg lades på att skapa saker så vackra att vi fortsatt älska dem ända fram till i dag, säger Emma von Brömssen, designern bakom kollektionen. Jag hoppas och tror att kollektionen samtidigt kan användas för att skapa interiörer och stämningar som återspeglar en längtan efter att leva ett mer avslappnat, meningsfullt liv.

Eco Simplicity kommer att finnas till försäljning i affärerna från 18 november. Rullarna kostar 479 kronor styck och kollektionen kommer att finnas tillgänglig i 42 olika varianter med tio sagolika mönster.

Om du vill ha mer information om Eco Simplicity eller någon annan av Ecos kollektioner, eller om du önskar prover för att fotografera dem, vänligen kontakta Josefin Larsson (josefin.larsson@wallvision.se). 

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Engblad & Co

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument