GRAPHIC WORLD - DÄR SKÖNHET FINNS ÖVERALLT
2018-11-07 07:00

Graphic World är en modern, grafisk tapetkollektion signerad Engblad & Co. Enkla, slående former i elegant, skandinavisk minimalism som passar många rum och inredningsstilar. Från vårt storslagna solsystem till stadens råa betong, naturens täta bladverk och starka geometriska former. Den gemensamma nämnaren är den avskalade formen.

Engblad & Co lanserar Graphic World. En tapetkollektion som lyfter fram det enkla och grafiska uttrycket, men också något nytt och spännande med inspiration från den oändliga natthimlen. Här ryms allt ifrån det storslagna solsystemet Orbit till det lilla geometriska blombladet Petal, eller varför inte de ståtliga tallarna i mönstret Pine?

- Vi inspireras av allt runt omkring oss och är ständigt på jakt efter nya spännande uttryck. Skönhet hittar vi i allt, från det allra största till den minsta lilla detalj i både staden och naturen, men när vi sätter pennan på papperet gör vi det med den moderna skandinaviska självklarhet som är signifikant för oss på Studio Engblad, säger Noomi Spange, designer Engblad & Co.

Kollektionen har en mjuk, rik färgskala. Från djupa, dova toner av blått, grått och grönt till pudriga pasteller, ibland med ett skimrande inslag. Vissa tapeter skapar en stillsam, nästan meditativ känsla medan andra tar för sig lite mer och blir ett blickfång på väggen.

Kollektionen består av 37 tapeter fördelat på 14 mönster och lanseras i början på november. Rekommenderat pris från 499 kr/rulle.


Bilder och pressmaterial

Högupplösta bilder och pressmaterial finns att ladda ner från bildbanken som du hittar via engbladco.com
Användarnamn: welovewallpaper 
Lösenord: welovewallpaper

För ytterligare information kontakta Karin Boo Wiklander, PR & Inhousechef WallVision, telefon: +46 704 58 64 47, 
e-post karin.boo.wiklander@wallvision.se

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Engblad & Co

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument