Eco Wallpaper släpper ny tapetkollektion i unikt samarbete med Spaniens Designer of the Year – Jaime Hayon
2015-11-25 08:00

Eco Wallpapers senaste tapetkollektion innehåller mönster skapade av spanjoren Jaime Hayon, en av världens mest hyllade designers just nu. Det här är Jaime Hayons debut som tapetdesigner och i kollektionen ger han användaren en unik möjlighet att själv skapa de mönster som ska pryda väggarna där hemma.

Den nya tapetkollektionen är en unik möjlighet att inreda riktigt trendstarkt hemma med tapeter från en högaktuell designer. Den spanske designern Jaime Hayon går i spetsen för en ny våg av kreatörer som suddar ut gränsen mellan konst, inredning och design. Hayon har hittills berikat designvärlden med stolar, fåtöljer, lampor, vaser, glas och porslinsfigurer. Nu har han i samarbete med Eco Wallpaper för första gången skapat tapetdesign med 4 olika tapetmönster präglade av cirklar, linjer och prickar som är de grundläggande beståndsdelarna i Hayons design och tecknande.

– Jag ville göra de grafiska mönstren så enkla som möjligt och fokuserade på tapeternas möjlighet att förändra ett rum med sin textur och genom ljusreflektioner, förklarar Jaime Hayon.

Med vinklar, kurvor, volymer och linjer har han skapat mönster med diskret karaktär som även lätt kan kombineras med befintliga inredningsdetaljer för ett harmoniskt och spännande resultat.

Tapeterna ingår i kollektionen Jaime Hayon och finns i butik från den 13 januari 2016 och kostar 589 kr/rulle.

Om du vill ha mer information om kollektionen Jaime Hayon eller någon annan av Ecos kollektioner, eller om du önskar prover för att fotografera dem, vänligen kontakta Josefin Larsson, josefin.larsson@wallvision.se

Gå till vårt pressrum på Mynewsdesk

Presskontakt

Karin Boo Wiklander
PR & Content Manager Engblad & Co

karin.boo.wiklander@wallvision.se
+46 704 58 64 47
+46 33 23 64 46

Bifogadefiler

PDF-dokument