Pressevent för nya kollektionen Lounge Luxe med Säker Stil
2017-12-08

Den 7 december hade vi ett pressevent för Lounge Luxe tillsammans med Säker Stil, Ebba Kleberg von Sydow och Emilia de Poret på Style by Mocuhe i Göteborg. Vår designer Madeleine Sidemo presenterade den nya tapetkollektionen Lounge Luxe som lanseras i början på januari.

Lounge Luxe är en tapetkollektion med exklusiv känsla som balanserar fint mellan klassiskt och modernt och består av tolv vackra mönster.  Kollektionens tapeter har ett exklusivt och internationellt uttryck med vackra effekter och en tydlig art deco-känsla. Lounge Luxe vill låta tapeterna ta med dig ut på en resa med inspiration från tidlösa rum.

1900-talets storlagna designepoker har gjort avtryck i kollektionen, där taktila ytor med softisikerade mönster lyfts till nya höjder av finstämda detaljer och e ekter. En dämpad, naturlig färgskala som böljar från mjukt vita och beige cremetoner till mättade rosa och plommonlila nyanser. Från djupt gröna och turkosa toner till glänsande guld, brons och koppar – alla färger reflekterar och förstärker inredningens detaljer och skänker liv till mässing, glas, marmor och krom. Tapeterna skapar också fin kontrast till möbler i teak, ek och andra mörka träslag. 

Håll utkik - den 8 januari 2018 lanserar vi kollektionen Lounge Luxe!

Läs mer