Eco Wallpaper presenterar Simplicity av Emma von Brömssen
2015-11-02

Inspirationen är hämtad från forna tiders hantverk och mästarnas tålmodiga konstfilosofi. Kollektionen har skapats för den som söker efter såväl mening som rofylld vila i vardagen. Eco Simplicity är en ny tapetkollektion vars innersta väsen vilar på den perfekta kombinationen av här, nu och då.

Kollektionen har hämtat sin inspiration från Fjärran Österns rena och enkla former. Dessa traditionellt estetiska uttryck har sedan gifts ihop med klassiska influenser från de brittiska öarnas antikviteter, och från denna grund har tio mönster vuxit fram. Mönster som trots sin historiska grund, även förmedlar en subtil känsla av skandinavisk stil. Mönstrens karaktär är oemotståndligt fulländad med en kraftigt jordig och naturligt dynamisk färgpalett. Eco Simplicitys inbjudande toner, avslappnande känsla och rena, enkla stil skapar en härligt huslig men fortfarande imponerande subtil fond perfekt anpassad för moderna inredningar.

– Vi ville att Eco Simplicity skulle återspegla värderingar från äldre tider. Tider då det perfekta hantverket och hantverkskunnandet var högt värderat och oerhörd möda och omsorg lades på att skapa saker så vackra att vi fortsatt älska dem ända fram till i dag, säger Emma von Brömssen, designern bakom kollektionen. Jag hoppas och tror att kollektionen samtidigt kan användas för att skapa interiörer och stämningar som återspeglar en längtan efter att leva ett mer avslappnat, meningsfullt liv.

“Tydlig, enkel och diskret – men samtidigt fulladdad med historia och tradition.” – Emma von Brömssen

Läs mer