Eco Black & White
2015-09-23

Black & White är en bred, skandinaviskt modern kollektion speciellt framtagen för att skapa inspirerande kontraster i inredningen. I kollektionen finns dessutom två art déco-inspirerade mönster i ny tappning signerade grafiska designern Therese Sennerholt som gör ett unikt gästspel.

Therese Sennerholt är en frilansande AD som har blivit synonym med grafiska tryck av gamla och nya citat och uttryck. Hennes grafiska tryck syns numera i varje inredningstidning och på var och varannan blogg. I kollektionen Black & White har hon designat två grafiskt stilrena mönster, Brick och Uneven Square, inspirerade av Art deco och mode.

I kollektionen återfinns hela skalan av nyanserna mellan djupaste svart och vitaste vitt i allt från moderna trädmönster och grafisk nostalgi till graffititolkningar.

– Det händer mycket spännande i mötet mellan ytterligheter, förklarar ansvarig designer Ingela Wingborg. Black & White är en perfekt bas att utgå från när du vill lyfta fram ditt personliga uttryck hemma med en ombonad helhetskänsla.

Läs mer