Eco Wallpaper presenterar Crayon
2016-02-24

Med ECO Crayon, den nya kollektionen från ECO Wallpaper, får du faktiskt mer än vad som kan anas vid en första anblick. Står du en bit bort säger dina ögon dig att den är avskalad, varm, naturlig och tveklöst enfärgad. Kommer du närmare blir du kanske överraskad när Crayon avslöjar så mycket mer.

Färger kan vara tankeväckande. De påverkar inte bara våra hjärtan och sinnen – de spelar också våra ögon spratt. Och det gäller i allra högsta grad det som döljer sig i ECO Crayons djup.

Ovan dess lugna, neutrala yta har mjuka kritstreck dragits som skapar lager på lager och försiktigt uppmuntrar färger att lekfullt agera tillsammans. Byter du perspektiv blir du varse hur ECO Crayons reliefyta skapar ett spännande spel med ljus och färg och frambringar oväntade skuggnyanser.
Crayons skapare Lisa Vilhelmson ger oss en inblick i det som inspirerat till kollektionen – ”I naturen är vi omgivna av en rikedom av färger som skapar den visuella dynamik vi upplever. Det är de här fantastiska harmonierna som Crayon försöker fånga.”

ECO Crayon är skapad för att bidra med en samtida skandinavisk känsla och dess noggrant balanserade former, material och färger gör att den otvunget hyllar dynamiken i alla förfinade inomhusmiljöer.

ECO Crayon finns i 37 färger som inspirerats av naturen, från subtila, vilsamma nyanser till livliga, energigivande kulörer.

Läs mer