Ikoniska tapetmönstret Dancing Crane “Special edition”

Dancing Crane är ett av Engblad & Cos mest älskade tapetmönster genom tiderna, designat av Emma von Brömssen. Nu lanseras tranan åter i kollektionen Dancing Crane “Special Edition” i nya exklusiva färgställningar. Dansande tranor är ett tydligt vårtecken som också besitter ett starkt symbolvärde i många kulturer.

Dansande tranor är ett älskat vårtecken som också besitter ett starkt symbolvärde i många asiatiska länder. Mönstret Dancing Crane är ett av våra mest älskade mönster genom tiderna och en unik, stilsäker tapet som passar i hemmets alla rum. Med Dancing Crane Special Edition får tranorna dansa ut över mörkt skimrande bottnar i nya vackra färgställningar. Ett exklusivt och elegant val för dig som vill ha något alldeles extra!   

  

Nya färgställningar

Special Edition kommer i tre sofistikerade och exklusiva färgställningar, där tranorna finns i guldiga, vita och silverskimrande grå och blå kulörer. Ett stilsäkert och elegant val för den medvetna kunden.  

Mönstret är designat av Emma von Brömssen tillsammans med Madeleine Sidemo, senior designer, Studio Engblad. Madeleine Sidemo berättar om Dancing Crane:

- Dancing Crane är ett ikoniskt och tidlöst mönster som vi nu med special edition tagit ett steg längre och lyft det till en ny nivå. Med Dancing Crane Special Edition kan vi skapa nya möjligheter för moderna hem.

Ser mer och beställ tapetprover här

Nyfiken på det senaste?

Beställ tapetprover eller sök fram din nästa tapetfavorit bland alla våra tapeter här

Söker du inspiration?

Följ oss gärna i våra sociala kanaler Instagram, Pinterest och Facebook. Här delar vi med oss av nyheter, vackra tapetmiljöer och massor av inredningsinspiration. Eller kanske hittar du din nästa tapetfavorit bland våra Topplistor.