A Softer kind of minimalism

Modern Spaces är en sofistikerad tapetkollektion som tar avstamp i modern arkitektur med det stilsäkra, medvetna hemmet i blickfånget. En exklusiv kollektion som möter den strama minimalismen och samtidigt ger rummet en mjuk, sofistikerad känsla. Modern Spaces ger struktur och harmoni till livets alla stunder.

Modern Spaces är Studio Engblads senaste kollektion med tapeter för den medvetna kunden som låter arkitekturen och den personliga stilen definiera hemmet. Kollektionen har en bred palett med geometriska mönster, storstilade bladverk och lugna enfärgade val. Släta och taktila ytor, matta och skimrande effekter. 

Upptäck hela kollektionen här

  

Modern Spaces skapar rätta känslan

Oavsett vilken tapet du väljer i Modern Spaces sätter den ramen kring det uttryck du vill skapa, binder samman och lyfter rumsligheten. Tapeterna förstärker din personliga stil med genomtänka val och detaljer som skapar den rätta känslan. Mönstren passar i såväl bubblande sociala rum som i lugna rum där vila står i fokus.

- Med Modern Spaces ville vi på Studio Engblad ta fram en tapetkollektion för det moderna, stilrena hemmet som ofta har stora öppna ytor och höga fönster. Tapeterna fungerar som en fin bakgrund mot inredning, möbler och konst snarare än att dominera men det finns också några mönster som är mer uttrycksfulla för den som önskar ett mer expressivt uttryck, säger Madeleine Sidemo, Senior Designer, Studio Engblad. 

Beställ tapeter och tapetprover här 

 


Nyfiken på det senaste?

Beställ tapetprover eller sök fram din nästa tapetfavorit bland alla våra tapeter här

Söker du inspiration?

Följ oss gärna i våra sociala kanaler Instagram, Pinterest och Facebook. Här delar vi med oss av nyheter, vackra tapetmiljöer och massor av inredningsinspiration. Eller kanske hittar du din nästa tapetfavorit bland våra Topplistor.