Eco Wallpaper

ECO WHITE LIGHT

Här hittar du mönster som fängslar, skimrar, blänker, leker med skuggor och i vissa fall till och med sneglar bakåt i tiden. I Eco White Light är huvuduttrycket, som namnet antyder, vitt. Fast kollektionen rymmer så väldigt mycket mer. Kollektionen ska framförallt förmedla ljus och öppenhet på olika moderna ytor och rymmer både gamla klassiker som vi moderniserat och några mer oväntade, färgade mönster – som vi ”vitifierat” på vårt sätt.

Läs mer om kollektionen

Möt Eco Wallpaper.

Tanken med ECO är att alltid vara överraskande och att locka fram nyfikenheten, experimentlustan – på ett lekfullt sätt. Allt det där som sedan bidrar till att skapa ett spännande hem, olikt alla andras. Vi vill helt enkelt dela med oss av vår passion för tapeter, som utmanar det traditionella. Välkommen att inspireras.

Läs mer om Eco

Det är lätt att tapetsera

Här är en film så du kan se själv!

ECO DIMENSIONS

I vår nya tapetkollektion Eco Dimensions ryms alla de naturliga uttryck som fångar vår tillvaro idag. Geometriska former, fotokonst och poetiska akvareller. Vi har förvandlat naturen och dess ytor till form¬starkt grafiska mönster som ger tapeterna en helt ny dimension.

Läs mer om kollektionen

ECO EARTH

I tapetkollektionen Eco Earth har vi hämtat skaparglädjen från naturens skönhet och dess fyra element. Det är dekorativa tapeter med spännande ytor och strukturer – som rymmer allt från trendig batik och akvareller till kalejdoskop och ornamentik.

Läs mer om kollektionen

DECORAMA EASYUP

Med en generös blandning av harmoniska, ljusa färger och grafiskt tuffa mönster är Decorama EasyUp en kollektion för hemmets alla rum. Passa på att ge din personliga stil hemma en extra dimension med ett nytt, fräscht helhetsintryck.

Se hela kollektionen